Palvelemme sisustussuunnittelijoita ja muita alan ammattilaisia

Vuosien varrella olemme saaneet palvella useita suunnittelijoita, ja teemmekin erittäin mielellämme yhteistyötä sisustussuunnittelijoiden, sisustusarkkitehtien ja muiden alan ammattilaisten kanssa.

Laaja tuotevalikoimamme käsittää kauniit ja laadukkaat laudepuut, sisustus- ja saunapaneelit sekä listat. Materiaaleina käytämme korkealaatuista, oksatonta ja pihkatonta haapaa ja tervaleppää lämpökäsiteltynä ja ilman. Valikoimastamme saat myös upeaa lämpökäsiteltyä radiatamäntyä ja monikäyttöistä lämpökäsiteltyä mäntyä. Kysy myös erikoisprofiileja ja tutustu Savon sydämessä suunniteltuihin ja käsityönä valmistettuihin design-paneeleihimme.

Muista pihaprojekteihin myös kaunis ja korkealaatuinen, huoltovapaa 60 % puusta valmistettu komposiittiterassi sekä komposiittiaita.

Saunan epäsuoralla valaistuksella. Saunassa lämpökäsitellyt saunapaneelit ja laudepuut.
Myrkytön lämpökäsitelty puu on sopiva valinta ekologiseen ja ympäristöystävälliseen rakentamiseen.

Lämpökäsittely­palvelu yrityksille

Tarjoamme kokonaisvaltaista ja joustavaa lämpökäsittelyä puutavaran jatkojalostajien, sahalaitosten ja maahantuojien tarpeisiin ympäri Suomen.

Meillä on oma, moderni lämpökäsittelyuuni- ja laitteisto. Hoidamme ammattitaitoisesti, luotettavasti ja nopeasti niin pienempien kuin isompien puuerien lämpökäsittelyn. Vahvuuksiamme pienenä yrityksenä ovat kotimaisuus ja kyky joustaa asiakkaan tarpeen mukaan.

Täysin myrkytön lämpökäsitelty puu on hyvä valinta ekologiseen ja ympäristöystävälliseen rakentamiseen.

Haluatko jälleenmyyjäksi?

Pieksäwoodin korkealaatuisia tuotteita löytyy jo 60 varastoivalta jälleenmyyjältä. Valitse sinäkin Suomessa tehdyt, laadukkaat puutuotteet ja suositut puukomposiittituotteet osaksi myymäläsi valikoimaa.

Vaalea haapa rimoitus portaiden vieressä rajaamassa tilaa.
Shopping Cart
Scroll to Top