Saunan laude aidosta puusta. Miehen kädet.

Jälleenmyyjäksi

Etusivu / Ammattilaisille / Jälleenmyyjäksi

Palvelumme ammatti- ja projektimyynnille

Suuret unelmat, suuret puuratkaisut: Pieksäwood on luotettava kumppanisi yritys- ja ammattimyyntiin.

Nopea tarjouskäsittely

Myyntitiimimme käsittelee tarjouspyyntösi viimeistään seuraavana arkipäivänä, mutta pyrimme vastaamaan kyselyihin kuitenkin mahdollisimman nopealla aikataululla.

Räätälöidyt ratkaisut

Projekti- ja kohdekaupoissa ei ole määräkohtaisia rajoituksia ja toimitamme tarvittaessa myös yksittäisiä paketteja. Tarjoamme kohde- ja projektitoimitukset suoraan asiakkaan työmaalle ja suuremmat määrät voidaan sopia useammassa erässä toimitettavaksi. Toteutamme mahdollisuuksien mukaan myös erikoisprofiilit ja pintakäsitellyt tuotteet asiakkaan toiveiden mukaisesti.

Korkealaatuiset tuotteet

Kaikki tuotteemme ovat CE-merkittyjä ja raaka-aineemme PEFC-kontrolloituja. Panostamme laatuun ja kestävyyteen ja lämpökäsittelemme ja höyläämme tuotteemme itse omalla tehtaallamme käsityönä.

Toimitusvarmuus

Toimitusaika varastotuotteilla on noin 1-3 arkipäivää tilauksesta. Tilausmyyntituotteet toimitamme 1-2 viikon kuluttua tilauksesta, erikoisprofiilit ja pintakäsittelytuotteet tapauskohtaisesti. Toimitamme tilaamanne tuotteet suoraan työmaalle myös hiab-purkuna, mikäli asiakkaalla itsellään ei ole purkukalustoa.Juha Koivu ja Sami Koskinen Pieksäwoodin tehtaalla. Takana puupaneelipaketteja.
Valoisa sauna. Lämpöhaapa saunapaneelit. Lasiovi saunan edessä.

Haluatko jälleenmyyjäksi?

Pieksäwoodin korkealaatuisia tuotteita löytyy jo yli 60 varastoivalta jälleenmyyjältä. Valitse sinäkin Suomessa tehdyt, laadukkaat puutuotteet ja suositut puukomposiittituotteet osaksi myymäläsi valikoimaa.

Ole yhteydessä, niin keskustellaan yhteistyöstä.

Sami Koskinen, yrittäjä, toimitusjohtaja

sami.koskinen@pieksawood.fi

+358 400 492 904

Juha Koivu, yrittäjä

juha.koivu@pieksawood.fi

+358 40 5670 238

Lähetä viesti

  Pieksäwood

  myynti@pieksawood.fi

  +358 40 1525 307

  Pieksämäen Rakennuspuu Oy
  Vanha Jyväskyläntie 5-9
  76150 Pieksämäki

  Y-tunnus 2661795-7

  Shopping Cart
  Scroll to Top