Valkotammen sävyinen vaalea terassi, jolla nainen ottaa aurinkoa. Nainen makaa harmaalla terassituolilla ja ruskettuneet sääret näkyvät kuvassa.

Puukomposiitti terassilauta

Ekologisesti kierrätysmateriaaleista valmistettu Pieksäwood puukomposiittilauta on aidosti puupohjainen komposiittilauta, jolla ei ole muovista ulkonäköä tai tuntua. Toisin kuin luonnonpuulla, komposiitista valmistetulla terassilaudalla on erinomainen kestävyys sääolosuhteita ja UV-säteilyä vastaan. Puukomposiittiterassi on helppo asentaa ja pitää puhtaana. Komposiitista valmistettu terassilauta on huoltovapaa, kestävä materiaali terassille ja parvekkeelle.

Kaunis, luonnollinen puunsyykuvio saa laudan näyttämään ja tuntumaan puulta ilman riskiä tikkuuntumisesta. Tyylikäs, pitkäikäinen ja ympäristöystävällinen materiaali on sijoitus tulevaisuuteen.

Pieksäwoodin puukomposiittituotteet valmistaa kiinalainen MexyTech, joka on aloittanut puukomposiittilautojen kehityksen 2007 ja valmistuksen vuonna 2010. Suomessa tuotteita on käytetty jo yli 10 vuotta.

Puukomposiittiaita

Aitaelementti, joka on valmistettu puukomposiitista, takaa kerralla laadukkaan, pitkäikäisen ja helppohoitoisen aidan kaikenlaisille pihoille ja piha-alueille. Puukomposiittiaitaa voidaan käyttää moniin kohteisiin, kuten pihoille, puistoihin, terasseille tai mihin vain, minne halutaan näkösuojaa tai tilan jakamista tyylikkäästi ja helposti. Puukomposiitista valmistettu aita on erittäin helppo ja vaivaton asentaa.

Komposiittiaitaa ei tarvitse huoltomaalata, eikä se lahoa. Aita kestää erinomaisesti sääolosuhteiden tuomaa rasitusta sekä mekaanista rasitusta.

Umpinainen komposiittiaita, joka on ruskea. Aitaelementissä on alumiiniset tolpat.

Ekologinen

Puukomposiittimme on ekologinen ja täysin kierrätettävä materiaali. Se on valmistettu kierrätysmateriaaleista: 60 % kierrätetystä puukuidusta ja 35 % kierrätysmuovista. Kaikki puukomposiitissa käytettävät raaka-aineet ovat myrkyttömiä, joten tuote on turvallinen kasveille, eliöille ja ihmisille, ja sen voi hävittää kotitalous- tai energiajätteen mukana.

Aidosti puupohjainen

Ekologinen ja kestävä puukomposiitti täydentää korkealaatuista puutuotteiden valikoimaamme saumattomasti — onhan valtaosa komposiitistamme puuta. Pieksäwoodin puukomposiitti näyttää ja tuntuu aidolta puulta. Siinä ei ole muovista ulkonäköä tai tuntua.

Luonnollisen kaunis

Puukomposiitissamme on luonnollisen kaunis puunsyykuvio. Terassilauta on kaksipuoleinen, toinen puoli on hiottu, joten voit valita itse, kumpaa puolta käytät. Laudan pinta näyttää ja tuntuu puulta, joten terassi ei ole liukas sateellakaan.

Löydät tuotteitamme
myös jälleenmyyjiltä

Puukomposiittilaudat ja -aidat saat suoraan meiltä tai lähimmältä jälleenmyyjältäsi.

Lapsen jalat komposiittiterassilla. Lapsella on päällä vaaleanpunaiset vaatteet.
Vaalea komposiittiterassi. Terassilla harmaat aurinkotuolit.

Ilmaisen mallipalan avulla voit tutustua materiaaliin ennen ostopäätöstä

Shopping Cart
Scroll to Top