Kauniit puunsyykuviot harmaassa terassilaudoituksessa.

Asennusohjeet

Puukomposiittiterassin asennusohjeet

Huomioi rakennusvaiheessa

Terassin rakennusvaiheessa täytyy ottaa huomioon, että laudoituksen alle ei jää kosteutta sitovia materiaaleja ja että terassin alapuolinen tuuletus on riittävällä tasolla. Jos terassin pinta jää lähelle maan tasoa, täytyy alle asentaa soramurskeella peitetty maisemointikangas estämään rikkakasvuston kasvua terassin alla.

Puhdista puukomposiittipinnat säännöllisesti

Pieksäwoodin komposiitti on kestävä, näyttävä ja helppohoitoinen rakennusmateriaali esimerkiksi parvekkeille, terasseille ja uima-altaiden ympärille. Kaikki ulkona olevat rakennusmateriaalit altistuvat mm. ympäristön epäpuhtauksille ja vaativat siksi säännöllistä puhdistusta.

Estä homeen kasvu likaisiin pintoihin

Valmistaja on lisännyt tuotteeseen homeen muodostumista ehkäisevää lisäainetta, mutta parhaiten ongelmat voidaan välttää säännöllisellä sekä huolellisella puhtaanpidolla ja oikeilla asennustavoilla. Pinnalle kertyvät epäpuhtaudet ovat homeitiöille suosiollista kasvualustaa. Jotta pinnoille ei pääse kertymään likaa ja muita epäpuhtauksia, pintojen säännöllinen puhdistaminen on välttämätöntä.

Ehkäise lian pinttyminen

Pyri puhdistamaan terassipinnoilta aina mahdollisimman nopeasti myös kaikki sinne pudonneet ja läikkyneet ruoka-aineet, jotta niistä ei jää pinttyneitä jälkiä. Jälkiä on huomattavasti hankalampi poistaa pidemmän ajan kuluttua. Säännöllisellä ja huolellisella puhtaanapidolla pääset nauttimaan terassistasi pitkälle tuleviin vuosiin.

Haluatko kysyä jotain puukomposiitin asentamisesta?

Shopping Cart
Scroll to Top