Luonnon inspiroimat design-paneelit

Etusivu / Inspiraatio / Luonnon inspiroimat design-paneelit

KARE-paneeli

KARE-paneeli on sisustussuunnittelija Emilia Kareninan kanssa yhteistyössä toteutettu designpaneeli, joka on saanut alkunsa Emilian suunnitellessa rakenteilla olevan kotinsa pintoja – KARE-tuoteperhe on siis syntynyt tarpeeseen. Designpaneelin pehmeä muotokieli kuvastaa laineen liplatusta kesätuulessa. Parhaiten KARE herää eloon valon osuessa sen aaltoilevaan pintaan.

KARE-paneelin kaunis muotoilu luo lämpöä ja kodikasta tunnelmaa tilaan kuin tilaan. Tällä monipuolisella sisustuspaneelilla voit luoda persoonallisia yksityiskohtia vaikkapa keittiön saarekkeeseen, makuuhuoneen päätyseinälle tai sauna- ja kylpyhuonetilojen seinä- ja kattopinnoille – vain mielikuvitus on rajana käyttäessäsi KARE-paneelia.

Valmistamme KARE-paneelia korkealaatuisesta haavasta, tervalepästä ja lämpökäsitellystä haavasta.

KARE-paneeli laadukkaasta tervalepästä on aaltoileva paneeli, joka sopii hyvin erilaisiin sisustustyyleihin. Kuvassa mood board kuva, jossa erilaisia laattoja on yhdistetty tervaleppä sisustuspaneelin kanssa.

TUNTURI-paneeli

Lapin kauniista tuntureista inspiraationsa saanut moderni, valolla ja varjoilla leikittelevä design-paneeli TUNTURI 15 x 90 mm on harmoninen ja ylväs vaihtoehto perinteiselle sormipaneelille. Suomessa käsityönä valmistetun kolmiulotteisen sisustuspaneelin pinnan muoto elää katselusuunnasta riippuen. TUNTURI-paneeli luo ryhtiä ja tyylikkyyttä saunaan, kylpyhuoneeseen ja muualle kodin sisustukseen. Valmistamme TUNTURI-paneelia korkealaatuisesta haavasta, lämpökäsitellystä haavasta sekä tervalepästä.

Haapalauteet ja haapapaneelit ovat tyylikäs valinta skandinaaviseen saunaan. Valkoinen kiuas viimeistelee saunan tyylin.

SOLA-paneeli

Trendikäs rimapaneeli SOLA 26 x 110 mm STS on täydellinen design-paneeli sinulle, joka rakastat upeita rimamaisia pintoja. Rimapaneelilla on helppo toteuttaa trendikkäät rimaseinät, rimakatot tai mitkä tahansa sisustusratkaisut kosteissa ja kuivissa tiloissa. SOLA-paneelin profiili on riittävän syvä, jotta siihen muodostuu selkeä kontrasti riman pinnan ja pohjan välille. SOLA-paneelia valmistamme korkealaatuisesta ja kestävästä lämpökäsitellystä haavasta, tervalepästä sekä lämpökäsitellystä männystä.

Rimapaneeli SOLA eteisen seinäpaneelina. Paneelin väri on ruskea ja materiaali lämpöhaapa.

Koe luonto tuotteissamme,
kuten me sen tunnemme.

Shopping Cart
Scroll to Top