Saunakiulusta lunta kiukaalle.

Rakkaudesta aitoon puuhun

Pieksäwood on suomalainen perheyritys, jonka juuret ovat syvällä suomalaisessa metsässä: puutuotteiden valmistus on aloitettu yli 70 vuotta sitten.

Meille on tärkeää säilyttää tuotantomme ja vahva höyläysosaaminen Savon sydämessä Pieksämäellä. Jokainen puutuote höylätään käsin, jotta laatu on riittävän hyvää ja puutuote kestävä. Lämpökäsittelemme tuotteemme itse omassa lämpökäsittelylaitoksessamme.

Olemme ylpeitä siitä, että pystymme tekemään tuotteemme ekologisesti ja myrkyttömästi aidosta puusta, ja tekijöinä ovat aidot ihmiset.

Laadukas ja luotettava

Meille on tärkeää, että asiakkaamme saavat erinomaisen palvelun ja tarvitsemansa materiaalit sovitussa aikataulussa.

Vastuullinen
.

Käyttämämme puu on PEFC-sertifoitua. Voit siis olla varma, että puun tuotannossa on kiinnitetty huomiota ekologiseen, sosiaaliseen ja taloudelliseen kestävyyteen.

Juureva mutta nuorekas ja moderni

Kokemus ja arvot yhdistettynä uuteen osaamiseen ja nykyaikaiseen tekniikkaan mahdollistavat laadukkaiden tuotteiden valmistamisen ja huippuluokan palvelun.

Valmistamme tuotteemme vain parhaista ja kauneimmista materiaaleista

Puutuotteidemme materiaalina käytämme laadukasta PEFC-sertifioitua haapaa ja tervaleppää. Meiltä saat myös lämpökäsiteltyä radiatamäntyä ja lämpökäsiteltyä mäntyä.

Puukomposiittimme on ekologinen ja täysin kierrätettävä materiaali. Se on valmistettu kierrätysmateriaaleista: 60 % kierrätetystä puukuidusta ja 35 % kierrätysmuovista. Kaikki puukomposiitissa käytettävät raaka-aineet ovat myrkyttömiä, joten tuote on turvallinen kasveille, eliöille ja ihmisille, ja sen voi hävittää kotitalousjätteen mukana.

Rimapaneeli, jolla on jalopuumaisen tyylikäs ruskea pinta.
Pekka pakkaa puupaneeleita Pieksämäellä.

Luotettava puutavaran toimittaja

Saamme asiakkailtamme kiitosta hyvästä ja nopeasta palvelusta, tuotteidemme korkeasta laadusta ja siitä, että toimitamme mitä lupaamme — oikeassa eräkoossa ja sovitussa aikataulussa.

Vahvuuksiamme ovat kotimaisuus sekä maineemme hyvänä ja luotettavana puutavaran toimittajana. Kykenemme vastaamaan nopeasti ja joustavasti markkinoilla tapahtuviin muutoksiin sekä antamaan yksilöllistä palvelua asiakkaillemme.

Palvelemme ammattitaidolla yritysasiakkaita, suunnittelijoita ja kuluttaja-asiakkaita kautta maan.

Puutavaran kuljetusta Suomessa.

Toimitusaikataulu

Suuri osa tuotteistamme löytyy suoraan varastosta. Varastosaldot ja ohjeellisen toimitusajan näet tuotesivuilta. Vahvistamme toimitusajan tilauksen yhteydessä. Tilaustuotteiden toimitusaika sovitaan erikseen.

Löydät tuotteitamme
myös jälleenmyyjiltä

Puutuotteet sekä puukomposiittituotteet saat suoraan meiltä tai lähimmältä jälleenmyyjältäsi.

Shopping Cart
Scroll to Top