Saunan laude aidosta puusta.

Suunnittelijoille

Etusivu / Ammattilaisille / Suunnittelijoille
Laadukkaan ja pitkäikäisen saunan perusta on korkealaatuiset materiaalit. Lämpökäsitelty haapa on suosittu ja kestävä puumateriaali saunaan

Palvelemme sisustussuunnittelijoita ja arkkitehtejä yksilöllisesti ja lämmöllä

Kun asiakkaasi toiveena ovat korkealaatuiset puumateriaalit saunaan, kylpyhuoneeseen ja muualle sisustukseen, voit kääntyä meidän puoleemme. Valikoimastamme löydät laudepuut, paneelit ja listat. Puutuotteidemme pääraaka-aineena käytämme haapaa ja tervaleppää, lämpökäsiteltynä ja ilman. Valikoimastamme löydät myös lämpökäsiteltyä radiatamäntyä ja lämpökäsiteltyä mäntyä. Lämpökäsittelemme tuotteemme itse omassa lämpökäsittelylaitoksessamme. Kysy myös erikoisprofiileja ja pintakäsiteltyjä tuotteita.

Muista pihaprojekteihin myös ekologiset ja huoltovapaat puukomposiitista valmistetut terassilaudat ja aitaelementit.

1. Suunnittele

Meiltä saat aina veloituksetta mallipalat tukemaan suunnittelutyötäsi.

2. Pyydä tarjous

Ihastu materiaaleihin ja tee tilaus asiakaspalvelumme kautta: myynti@pieksawood.fi

3. Toimitus

Toimitamme materiaalit nopeasti ja luotettavasti valitsemaasi kohteeseen. Voit myös noutaa tilauksen veloituksetta toimipisteestämme Pieksämäeltä.

3D-mallit

Onko käytössäsi Sketch Up? Suunnitteletko saunoja ja kylpyhuoneita? Olemme muuttaneet kaikki tuotteemme 3D-muotoon kolmiulotteisen suunnittelun tueksi. Löydät 3D-mallit täältä.

Design-paneeli TUNTURI on kaunis sisustuspaneeli, joka sopii hyvin tehosteseinäksi sängynpäätyseinään tai siitä voi tehdä kauniin sängynpäädyn.

Pieksäwoodilta saat ilmaiset mallipalat tukemaan suunnittelutyötäsi

Referenssit

Tutustu Asuntomessukoti Villa Kruunuun. Villa Kruunu on arkkitehti Virve Rosbergin Loviisan asuntomessuille vuonna 2023 suunnittelema moderni kivitalo, jossa on oma erillinen saunarakennus. Villa Kruunussa on käytetty runsaasti lämpökäsiteltyä puuta tuomaan sisustukseen lämpöä ja pehmeyttä.

Rimapaneeli SOLA eteisen seinäpaneelina. Paneelin väri on ruskea ja materiaali lämpöhaapa.
Shopping Cart
Scroll to Top