Suosittuja puutuotteita

Kaikki puutuotteet
Sauna. Lauteet ja puupaneelit ruskeaa lämpöhaapaa. Seinä- ja kattopaneeli sormipaneelia.

Lämpökäsitelty haapa

Oksaton ja pihkaton lämpökäsitelty haapa on ylellinen ja suosittu materiaali. Lämpökäsitelty haapa on kauniin ruskea, ja sillä on jalopuumaisen tyylikäs pinta sekä miellyttävä tuoksu. Ekologisen lämpökäsittelyn ansiosta haavasta tulee entistä kestävämpi. Lämpökäsitelty haapa pysyy mitoissaan paremmin kuin lämpökäsittelemätön. Se sopii ominaisuuksiltaan erinomaisesti saunapaneeliksi ja saunan lauteeksi, mutta sitä voi käyttää yhtä hyvin myös muualla sisustuksessa luomaan lämpöä ja pehmeää tunnelmaa.

Lämpökäsittelyssä käytetään vain lämpöä ja vesihöyryä, joten lämpökäsittely on täysin ympäristöystävällinen ja kemikaalivapaa tapa parantaa puun ominaisuuksia. Lämpökäsittelemme kaikki käyttämämme puuraaka-aineet itse Pieksämäellä omassa modernissa lämpökäsittelylaitoksessamme. Valmistamme lämpökäsitellystä haavasta paneeleita, laudepuita sekä sisustuslistoja useissa leveyksissä ja profiileissa. Käyttämämme haapa on PEFC-sertifioitua, ja raaka-aineen hankinta-alueina ovat Pohjoismaat ja Baltian maat.

Haapa

Luonnostaan kauniin vaalea haapa on harmonisen kaunis materiaali etenkin skandinaaviseen sisustustyyliin. Oksattoman ja pihkattoman haavan vaalea väri tuo avaruuden tuntua pienempiinkin tiloihin. Ylellinen haapa sopii erinomaisesti saunaan: ihanan sileän tuntuisilla haapalauteilla on miellyttävä istua, sillä ne eivät kuumene kovissakaan löylyissä. Haapatuotteita voi käyttää sellaisenaan puhtaana puupintana, mutta toisaalta se värjäytyy kauniisti tasaisen puuaineksensa ansiosta, joten haavan voi hyvin myös käsitellä haluamansa väriseksi.

Valmistamme haavasta paneeleita, laudepuita sekä sisustuslistoja useissa leveyksissä ja profiileissa. Käyttämämme haapa on PEFC-sertifioitua, ja raaka-aineen hankinta-alueina ovat Pohjoismaat ja Baltian maat.

Vaalea haapapaneeli makuuhuoneessa. Vaaleat sisustustyynyt ja päiväpeitto.
Tumma sauna. Ruskeat saunan lauteet ja paneelit. Musta kiuas.

Lämpökäsitelty tervaleppä

Lämpökäsitelty tervaleppä on hyvä valinta saunapaneeliksi ja saunan lauteeksi. Lämpökäsittelyssä oksaton ja pihkaton tervaleppä läpivärjäytyy kauniin ruskeaksi, ja se saa hurmaavan tuoksun. Samalla puusta tulee entistä kestävämpi, ja se elää vähemmän kuin lämpökäsittelemätön puu. Lämpökäsittelyn myötä tervalepän lämmöneristyskyky paranee entisestään, joten se ei tunnu kuumalta kovissakaan löylyissä. Myös kosteuden- ja lahonkestävyys paranevat. Lämpökäsitelty tervaleppä sopii ominaisuuksiensa ansiosta erinomaisesti saunaan ja kosteisiin tiloihin, mutta sitä voi mainiosti käyttää sisustuspaneelina myös muualla sisustuksessa.

Valmistamme lämpökäsitellystä tervalepästä laudepuita ja paneeleita useissa eri leveyksissä ja profiileissa. Käyttämämme tervaleppä on PEFC-sertifioitua, ja raaka-aineen hankinta-alueina ovat Pohjoismaat ja Baltian maat.

Tervaleppä

Puhdas, aito tervaleppä on kysytty ja kestävä materiaali erityisesti kosteisiin tiloihin ja saunaan: tervaleppä kestää hyvin lämpöä, se ei kuumene kovissakaan lämpötiloissa ja se kestää lämmönvaihtelut halkeilematta. Tervaleppä on oksaton ja pihkaton, eikä se polta ihoa kuumassakaan saunassa. Tervalepän kaunis punertava sävy luo ympärilleen lämpöä ja viihtyisää tunnelmaa myös muualla sisustuksessa.

Valmistamme tervalepästä laudepuiden lisäksi paneeleita sekä sisustuslistoja useissa eri leveyksissä ja profiileissa. Käyttämämme tervaleppä on PEFC-sertifioitua, ja raaka-aineen hankinta-alueina ovat Pohjoismaat ja Baltian maat.

Paneeliseinä. Seinällä pyöreä musta kello ja metsänvihreät verhot.
Sauna, jossa lämpökäsitellyt radiatamänty laudepuut ja paneelit.

Lämpökäsitelty radiatamänty

Upean radiatamännyn parhaimpiin ominaisuuksiin kuuluvat näyttävä ulkonäkö, kaunis väri ja eläväinen pinta, helppo työstettävyys sekä kestävyys. Lämpökäsittelemme tuotteemme itse omassa lämpökäsittelylaitoksessamme Pieksämäellä. Lämpökäsittelyn ansiosta puusta tulee entistä kestävämpi, ja se elää vähemmän kuin lämpökäsittelemätön puu. Käyttämämme radiatamänty on PEFC-sertifioitua, ja se on peräisin Uudesta-Seelannista. Radiatamännystä valmistamamme laudepuut, paneelit ja listat ovat oksattomia ja pihkattomia.

Lämpökäsitelty mänty

Käyttämämme mänty on ekologinen, PEFC-sertifioitu ja suomalainen materiaali. Lämpökäsittelemme männyn omassa lämpökäsittelylaitoksessamme Pieksämäellä. Lämpökäsittelyssä männyn luontainen pihka häviää, minkä ansiosta lämpökäsitelty mänty sopii erinomaisesti sauna- ja kylpyhuonetiloihin. Valmistamme terveoksaisesta lämpökäsitellystä männystä useampaa eri dimensiota sekä pituutta aina pienistä listoista leveisiin laudepuihin.

Saunapaneeli lämpökäsitellystä männystä.

Vastuullinen

Aito puu on ajaton ja vastuullinen valinta. Puutuotteidemme raaka-aineena käytämme vastuullisesti tuotettua puuta.

Antibakteerinen

Puun luonnolliset, antibakteeriset ominaisuudet tekevät siitä terveellisen valinnan kodin seiniin, kattoon sekä kalusteisiin. Lämpökäsitellyn puun päästöt ympäröivään ilmaan ovat erittäin alhaiset. Lämpökäsitelty puu kuuluu sisäilmaluokituksen parhaaseen M1-luokkaan.

Kestävä ja ylellinen

Oksaton ja pihkaton puu on ylellinen ja kysytty materiaali. Se on kaunis ja vanhenee arvokkaasti – se kestää aikaa ja käyttöä.

Löydät tuotteitamme
myös jälleenmyyjiltä

Puutuotteet sekä puukomposiittituotteet saat suoraan meiltä tai lähimmältä jälleenmyyjältäsi.

Puupaneelit paketissa.
Vaalea haapa sisustuspaneeli. Paneelin päällä kukkia ja vesilasi.

Meiltä saat aina veloituksetta mallipalat tukemaan suunnittelutyötäsi

Shopping Cart
Scroll to Top