Moderni sisustuspaneeli makuuhuoneen sisustuksessa. Paneeli on haapaa.

Koe luonto tuotteissamme, kuten me sen tunnemme

Suomessa suunnitellut ja käsityönä valmistetut design-paneelit TUNTURI ja SOLA ovat saaneet inspiraationsa pohjoisen kauniista luonnosta. TUNTURI-paneeli on modernimpi vaihtoehto perinteiselle sormipaneelille. Sen kolmiulotteinen pinta elää katselusuunnasta riippuen. SOLA-paneeli puolestaan on trendikäs rimapaneeli, jolla on helppo ja nopea luoda rimaseiniä, rimakattoja tai mitä vain katseenvangitsevia sisustuselementtejä.

Design-paneelimme sopivat saunaan, kylpyhuoneeseen, kotiin ja sisustukseen. Ominaisuuksiensa puolesta ne ovat erinomainen valinta kuiviin sekä kosteisiin tiloihin. Valmistamme TUNTURI-paneelia korkealaatuisesta haavasta, lämpökäsitellystä haavasta ja tervalepästä. SOLA-paneelia valmistamme lämpökäsitellystä haavasta, tervalepästä ja lämpökäsitellystä männystä.

Referenssit

Tutustu Asuntomessukoti Villa Kruunuun. Villa Kruunu on arkkitehti Virve Rosbergin Loviisan asuntomessuille vuonna 2023 suunnittelema moderni kivitalo, jossa on oma erillinen saunarakennus. Villa Kruunussa on käytetty runsaasti lämpökäsiteltyä puuta tuomaan sisustukseen lämpöä ja pehmeyttä.

Rimapaneeli SOLA eteisen seinäpaneelina. Paneelin väri on ruskea ja materiaali lämpöhaapa.
Saunan pukuhuone. Seinässä valeurapaneelia. Seinällä kylpytakki. Penkillä tossut ja kynttilä.

Lämpökäsitellyt tuotteet

Puun lämpökäsittely on täysin luonnonmukainen ja myrkytön tapa parantaa puun ominaisuuksia ja kestävyyttä, sillä prosessissa käytetään ainoastaan kuumaa ilmaa ja vesihöyryä eikä siinä käytetä lainkaan kemikaaleja. Samalla puu saa kauniin ruskean värin ja miellyttävän puun tuoksun.

Lämpökäsitelty puu sopii moniin käyttötarkoituksiin. Sisustuksessa sitä voidaan käyttää esimerkiksi seinissä, katoissa ja saunan lauteissa. Sisustuskäyttöä puoltavat kaunis, jalopuumainen ulkonäkö, pihkattomuus ja mittapysyvyys.

Shopping Cart
Scroll to Top