Puu puhtaasta luonnosta.

Meille töihin

Etusivu / Meistä / Meille töihin

Meille töihin?

Haluaisitko työskennellä hyvässä tiimissä vastuullisesti tuotettujen puutuotteiden parissa? Juuri nyt meillä ei ole avoimia paikkoja haussa, mutta otamme mielellämme avoimen hakemuksesi vastaan. Ole yhteydessä, niin keskustellaan uramahdollisuuksista Pieksäwoodilla.

Juha Koivu, yrittäjä

juha.koivu@pieksawood.fi

Tarinoita Pieksäwoodista

Pieksäwood työllistää noin 20 puunjalostuksen, myynnin, markkinoinnin ja taloushallinnon osaajaa. Tutustu alla pieksäwoodilaisten uratarinoihin.

Pekka – Puuspesialisti

Puuspesialistin työn monipuolisuus ja vaihtelu viehättävät Pekkaa, joka on työskennellyt Pieksäwoodilla yli neljän vuoden ajan.

Liikuntaa ja bänditoimintaa harrastavan Pekan työpäivä koostuu höylän syöttöpäässä työskentelystä ja valmiiden pakettien pakkaamisesta. Pekan voi toisinaan löytää myös tuuraamasta tehtaan pihamiehiä. Aktiivisena kuntoilijana työn fyysinen puoli auttaa jaksamaan työssä.

Vapaa-ajalla käsillä tekeminen korostuu omaa omakotitaloa remontoidessa – aina löytyy jotain kunnostettavaa! Pekka on pieksämäkeläisen coverbändin Midget Madnesin basisti ja laulaja. Keikkakalenterissa on tilaa, Pekka vinkkaa.

Tuomo – Puuspesialisti

Hurjat 17 vuotta Pieksäwoodilla työskennellyt Tuomo nauttii vaihtelevasta työstään puun parissa – mielekäs ja monipuolinen työ on pitänyt Tuomon mielenkiinnon yllä kaikki nämä vuodet. Pisimpään Pieksäwoodilla työskennellyt nimeää lempipaikakseen tehtaalla vanhan höylän, jossa työskentelyssä on oma tunnelmansa.

Höyläämön yleisten töiden lisäksi Tuomon työtehtäviin kuuluvat muun muassa höylillä pakettien vastaanotto ja pakkaaminen.

Työn vastapainona toimii erityisesti musiikki, ja kotoa Tuomolta löytyykin mittava yli 1500 cd-levyn kokoelma. Kesäisin myös kalastus ja tikanheitto vievät mennessään.

Shopping Cart
Scroll to Top