Referenssit

Etusivu / Inspiraatio / Referenssit
Huoneen sisustus. Seinällä vaalea haapapaneeli.

Helsinki Outlet

Helsinki Outletin upea industrial-henkinen toimistotila, kuvausstudio ja neuvotteluhuone saivat aidon puun tuomaa lämpöä design-paneeli TUNTURISTA. Materiaaliksi sisustuspaneeliin valikoitui kauniin vaalea, luonnollinen haapa. TUNTURI-paneelia asennettiin eri tiloihin pysty sekä vaakasuuntaisesti, mikä toimii näissä tiloissa upeasti.

Helsinki Outlet on Suomen suurin outletkylä. Se sijaitsee Vantaan Kuninkaalan Porttipuistossa Kehä III:n ja Lahdenväylän risteyksessä.

Asuntomessukoti Villa Kruunu

Asuntomessut järjestettiin vuonna 2023 Loviisan merellisellä Kuningattarenrannan alueella, ja Villa Kruunu oli yksi messujen upeimmista kohteista. Talon ja erillisen saunarakennuksen on suunnitellut arkkitehti Virve Rosberg.

Pieksäwoodin tuotteita löytyy sekä talosta että saunarakennuksesta. Villa Kruunulla on suuret, yhteensä 180 m2 kokoiset terassialueet, jotka on tehty kauniista, huoltovapaasta puukomposiitista. Komposiittiterassin väriksi valikoitui kaunis valkotammi. Talon arkieteisessä on rimapaneeli SOLASTA valmistettu lämpöhaapa tehosteseinä, ja alakerran kylpyhuoneen katossa on lämpöhaavasta tehty paneelikatto. Saunarakennuksen pinnat ovat muuta taloa tummemmat, ja sinne tuo lämpöä design-paneeli TUNTURI. Saunaan ja pesutiloihin valikoituivat kestävät lämpökäsitellyt haapalauteet ja -paneelit.

Rantasauna, jossa ruskeat haapalauteet ja saunapaneelit. Saunassa ikkuna.
Komposiittiterassi. Terassilla pyöreä musta pöytä ja mustat tuolit. Takana sohva.

Villa Westend Hills

Suomen kaunein koti -TV-ohjelmassa nähty Villa Westend Hills on Espoon Westendissä sijaitseva ylellinen kivitalo, jonne lämpöä ja pehmeyttä tuomaan on valikoitunut vaaleaa oksatonta ja pihkatonta haapaa. Tässä arkkitehti Per Michaelin suunnittelemassa kodissa on harmoninen haapasauna, josta ei spa-tunnelmaa puutu. Saunan katossa ja seinissä on käytetty tehosteena TUNTURI-paneelia. Upean päämakuuhuoneen sängynpäätyseinältä löytyy niin ikään TUNTURI-paneelia pystysuuntaisesti asennettuna. Talon huikeat terassit on tehty ylellisestä Pieksäwoodin puukomposiitista. Komposiittiterassien väreiksi on valittu valkotammi sekä tummanharmaa.

Shopping Cart
Scroll to Top