Puu puhtaasta luonnosta.

Vastuullisuus

Etusivu / Meistä / Vastuullisuus
Järvimaisema.

Puu on puhdas ja kestävä materiaali

Aito puu on ajaton ja vastuullinen valinta saunaan, kylpyhuoneeseen, kotiin ja sisustukseen. Tuotteemme ja niiden jalostus on täysin kemikaalitonta, joten niiden käytöstä ei synny ympäristövaikutuksia. Myös tuotteiden kierrättäminen on ongelmatonta. Hyötykäytämme purun ja hukkapätkät energiaksi sekä eläinten kuivikkeiksi. Pieksämäen sijainti keskellä Suomea mahdollistaa myös kuljetuskustannusten optimoinnin.

Korkealaatuisista materiaaleista valmistetut puupaneelit, saunan lauteet ja listat ovat kauniita ja vanhenevat arvokkaasti: ne on tehty kestämään aikaa ja käyttöä.

“Tuotamme tuotteita vastuullisesti luontoarvoja kunnioittaen ja pidämme työntekijöistämme hyvää huolta.“

— Juha Koivu, yrittäjä Pieksäwood

Suosittuja tuotteita

Korkealaatuisia tuotteita elämäsi pinnoille ympäristöä kunnioittaen

Puutuotteidemme materiaalina käytämme PEFC- ja FSC-sertifioitua haapaa ja tervaleppää, lämpökäsiteltynä tai ilman, sekä lämpökäsiteltyä radiatamäntyä ja lämpökäsiteltyä mäntyä. Valmistamme laudepuut, paneelit ja listat Pieksämäellä perheyrityksessämme, jonka juuret ovat syvällä suomalaisessa metsässä.

Puukomposiittimme on ekologinen ja täysin kierrätettävä materiaali terassille, parvekkeelle ja pihaan. Se on valmistettu kierrätysmateriaalista: 60 % kierrätetystä puukuidusta ja 35 % kierrätysmuovista. Kaikki puukomposiitissa käytettävät raaka-aineet ovat myrkyttömiä, joten tuote on turvallinen kasveille, eliöille ja ihmisille, eikä sen käytöstä aiheudu ympäristövaikutuksia. Puukomposiitin voi hävittää kotitalousjätteen tai energiajätteen mukana.

Pieksäwoodin paneelit, lauteet ja listat tehdään käsityönä vastuullisesti tuotetusta puusta.

Ilmastonmuutos pakottaa ihmiset miettimään ympäristökysymyksiä yhä tarkemmin. Jokainen voi omalla toiminnallaan vaikuttaa ilmastonmuutoksen etenemiseen. Puukomposiitista valmistettu pitkäikäinen ja ekologinen terassilauta on hyvä valinta myös ympäristömme kannalta.

Huonekaluteollisuuden sivuvirroista ympäristöystävälliseksi puukomposiitiksi

Puukomposiittimme on ekologinen ja täysin kierrätettävä materiaali. Se on valmistettu kierrätysmateriaaleista: 60 % kierrätetystä puukuidusta ja 35 % kierrätysmuovista. Kaikki puukomposiitissa käytettävät raaka-aineet ovat myrkyttömiä, joten tuote on turvallinen kasveille, eliöille ja ihmisille. Puukomposiitin voi hävittää kotitalousjätteen tai energiajätteen mukana.

Haluamme tarjota ympäristöystävällisen, laadukkaan ja Suomen olosuhteissa 10 vuoden ajan testatun, hyvin kestävän terassi- ja aitamateriaalin, joka mahdollistaa kestävän kehityksen ympäristön kannalta.

Lapsi vaalean punaisessa asussa komposiittiterassilla.
Shopping Cart
Scroll to Top