Puu puhtaasta luonnosta.

Juuret

Etusivu / Meistä / Juuret

Vankat juuret vuosikymmenten takaa

Kokemus ja arvot yhdistettynä uuteen osaamiseen ja nykyaikaiseen tekniikkaan mahdollistavat laadukkaiden tuotteiden valmistamisen ja huippuluokan palvelun. Meille on tärkeää, että tuotteet valmistetaan aidosta materiaalista ja tekijöinä ovat aidot ihmiset. Jokainen puutuote valmistuu käsityönä.

Saunan laude aidosta puusta.

Juuret 1948

Pieksäwood on valmistanut puutuotteita samassa tehtaassa jo yli 70 vuotta. Väinö Koponen perusti yrityksen vuonna 1948, ja se aloitti toimintansa nimellä Puutavaraliike V. Koponen.

Lähes kolmenkymmenen vuoden kuluttua tehtiin ensimmäinen sukupolvenvaihdos, jolloin yrityksen nimi muuttui Pieksämäen Rakennuspuuksi ja toimitusjohtajaksi tuli Väinön poika Esko Koponen.

Tervalepän ja haavan jalostus sai alkunsa. Haavan ja tervalepän jalostuksen myötä rakennettiin oma moderni lämpökäsittelylaitos tehtaallemme Pieksämäelle.

Vuonna 2015 oli seuraavan sukupolvenvaihdoksen aika. Koska omasta perheestä ei löytynyt jatkajaa, yrittäjäksi ja toimitusjohtajaksi tuli Sami Koskinen — uuden unelman oli aika alkaa.

Pieksämäen Rakennuspuu saa uuden nimen ja upean brändi-ilmeen. Nimeksi valittiin ytimekäs Pieksäwood. Valikoima laajentuu ekologisella puukomposiitilla. Pieksäwoodin toimintaa tulee vahvistamaan toinen yrittäjä Juha Koivu.

Toimintamme kasvaa. Uusi halli sekä kolmas höyläyslinja valmistuvat.

Pieksäwood jatkaa edelleen vuosikymmenten takaisia perinteitä perheyrityksenä ja luotettavana puutavaran myyjänä.

Pieksäwood työllistää tänä päivänä noin 20 puunjalostuksen, myynnin, markkinoinnin ja taloushallinnon ammattilaista.

Kokemus ja arvot yhdistettynä uuteen osaamiseen ja nykyaikaiseen tekniikkaan mahdollistavat laadukkaiden tuotteiden valmistamisen ja huippuluokan palvelun.

Juuremme ovat syvällä suomalaisessa metsässä: puutuotteiden valmistus on aloitettu yli 70 vuotta sitten.

Shopping Cart
Scroll to Top