Rimapaneeli SOLA

Tyylikkyyttä sisustukseen rimapaneelilla

Rimapaneelit ovat monikäyttöisiä ja visuaalisesti kauniita sisustuspaneeleita, joiden avulla on vaivaton luoda ainutlaatuista lämpöä, tekstuuria ja modernia ilmettä saunaan, kylpyhuoneeseen ja muualle sisustukseen.

Rimapaneelillamme on erittäin helppo toteuttaa rimaseinät, rimakatot tai mitkä tahansa sisustuselementit kosteissa ja kuivissa tiloissa. Käytä rimapaneelia esimerkiksi saunan paneloinnissa: sen voi asentaa saunan seinään vaaka- ja pystysuuntaisesti. Rimapaneeli on myös erittäin tyylikäs valinta saunan kattopaneeliksi.

  • Rimapaneelin profiili on riittävän syvä, jotta siihen muodostuu selkeä kontrasti pohjan ja pinnan välille.
  • Rimapaneelin voi kiinnittää tukevasti piilonaulaamalla naaraspontista, joka on kaksi kertaa paksumpi kuin normaali paneeleissa.
  • Symmetrisen ja jatkuvan profiilin ansiosta SOLA-paneeli mahdollistaa paneloinnin ilman listoja, jolloin modernin ja tyylikkään ilmeen luominen on helppoa.

Rimapaneeli SOLA on suunniteltu ja valmistettu käsityönä Suomessa. ja lämpökäsittelemme paneelimme itse omassa lämpökäsittelylaitoksessamme. Valikoimastamme saat rimapaneelit lämpökäsitelynä haapana, tervaleppänä ja lämpökäsiteltynä mäntynä.

Näytetään kaikki 3 tulosta

Shopping Cart
Scroll to Top