Luksusta koteihin Pieksäwood puukomposiitilla

Miksi puukomposiitti?

Ekologinen ja kestävä puukomposiitti täydentää korkealaatuista puutuotteiden valikoimaamme saumattomasti – onhan valtaosa komposiitista puuta. Pieksäwood puukomposiitti sisältää 60% puuta, joka tulee huonekaluteollisuuden sivutuotteena.

Vihreänä aikakautena voin todeta, että puukomposiitin sisältämä kierrätysmuovi on mitä mainioin ekoteko: varastoimme muovia koti- ja mökkiterasseihimme, toteaa Juha Koivu, toinen Pieksäwoodin yrittäjistä.

Aloitin Pieksäwoodilla työskentelyn maaliskuussa 2020, ja pian pari vuotta puukomposiitti -liiketoimintaan ja komposiittiin materiaalina perehtyneenä, voin suositella tätä korkealaatuista terassilautaa kaikille uudesta terassista haaveileville. Pieksäwoodin puukomposiitti on myös säänkestävyytensä ansiosta erinomainen aitamateriaali pihoille, puistoihin ja asuinalueille.

Komposiittilaudan kaunis puunsyykuvio ja upeat maanläheiset sävyt tekevät komposiitista tehtyyn terassiin oman harmonisen, luonnollisen tunnelmansa, ja plussana voin myös mainita, että mattapintainen komposiittilauta ei ole liukas sateisellakaan kelillä. Kaikki puukomposiitissa käytettävät raaka-aineet ovat myös myrkyttömiä, joten Pieksäwood puukomposiitti on turvallinen niin ihmisille kuin eläimillekkin. Nuukana miehenä hinta tietenkin mietityttää, mutta jos laskee kyllästettyjen terassien öljyämiset vaikkapa viidelle vuodelle, niin ei tarvitse enempää miettiä!

Komposiitin elinkaari on kuitenkin huomattavasti pidempi kuin puuterassin ja kiireisenä miehenä uuden tekeminen, tai öljyämiset jäävät pois. Sijoitus luksukseen tässä kohtaa kannattaa.

Juha Koivu
juha.koivu@pieksawood.fi
+358 40 5670 238

Shopping Cart
Scroll to Top