Rakkaudesta puuhun ja puhtaaseen luontoon

12.7.2021

Mistä rakkaus puuhun on saanut alkunsa?

Pieksäwoodin toimitusjohtaja Sami koskinen kertoo, että puuala on valikoitunut hänen intohimon lähteekseen jo nuorena miehenä. Luonto ja eränkäynti ovat olleet Samin sydämen asioina pitkään ja ovat sitä edelleen työn ohessa. Kauppatieteen opinnot antoivat pohjan bisnekselle ja metsäteollisuudesta löytyi mieleinen työpaikka opiskelujen aikana.

”Intohimo yrittämiseen syttyi todenteolla työurani alkutaipaleella. Mielenkiintoinen ja kehityskelpoinen puualan yritys (Pieksäwood) löytyikin 6 vuotta sitten. Pieksäwoodin valmistamat tervaleppä ja haapatuotteet sellaisinaan sekä lämpökäsiteltyinä ovat omimmillaan saunoissa ja kylpyhuoneissa, mutta myös laajemmin kotien sisustamisessa nyt ja tulevaisuude

Tämä trendi on voimistunut viime vuosina voimakkaasti Suomessa ja näen kehityksen jatkuvan samanlaisena myös tulevaisuudessa niin kotimaassa kuin myös muualla maailmassa. Koen, että puuala sekä spa-ala ovat myös tulevaisuuden aloja! Voinkin sanoa, että on hienoa toimia kehittyvällä spa-alalla ja erityisesti puutuotteiden parissa. Pieksäwoodissa pääsen todella toteuttamaan itseäni.

Samalla, kun oma toimintamme on kasvanut ja kehittynyt 6 vuoden aikana merkittävästi, niin esimerkiksi työntekijöidemme määrä on kasvanut reilusti. On hienoa huomata, että pystymme tarjoamaan töitä jo noin 20 henkilölle arvostamallamme puualalla.”

Rakkaudesta puuhun -tekeminen voi hyvin ja jatkaa kehittymistään, kuten rakkauden pitääkin!

Sami Koskinen
Toimitusjohtaja
sami.koskinen@pieksawood.fi
+358 400 492904

Shopping Cart
Scroll to Top