Pieksäwood on saanut Pieksämäen kaupungin vuoden 2023 yrityspalkinnon

Pieksäwoodin positiivinen vire ja innostus näkyvät ulospäin

Pieksäwood on palkittu 20.1.2024 Etelä-Savon yrittäjägaalassa Pieksämäen kaupungin vuoden 2023 yrityspalkinnolla. Saimme kaupungin elinkeinojohtaja Markus Vesteriseltä maininnan muun muassa positiivista vireestä ja intohimosta, joka näkyy yrityksen toiminnassa. Olemme aidosti ylpeitä omasta tekemisestämme.

Tämä ulospäin näkyvä innostus on yksi merkittävä tekijä, joka erottaa Pieksäwoodin kilpailijoistaan – olemme onnistuneet luomaan positiivisen ilmapiirin, joka heijastuu kaikessa tekemisessämme.

Yrityspalkinnon saaminen on hieno tunnustus. Olemme aidosti otettuja siitä.

– Mielestäni palkinto kertoo siitä, että olemme tehneet ainakin jotain oikein, Pieksäwoodin yrittäjä ja toimitusjohtaja Sami Koskinen tuumaa.

Pieksäwoodin toimitusjohtaja Sami Koskinen vastaanottamassa palkintoa ja kukkia yrittäjägaalassa 2023.

Yrityspalkinnon myöntämisen perusteina olivat positiivinen vire ja intohimo, joka näkyy ulospäin.

Ajanhetkessä eläminen on kasvun avain

Pieksäwood on oivaltanut sen hetken, kun on kasvun aika. Olemme sitoutuneet elämään hetkessä ja tarttumaan uusiin mahdollisuuksiin rohkeasti. Tämä asenne on heijastunut konkreettisesti yrityksen päätöksiin ja toimiin, jotka ovat vahvistaneet sen asemaa markkinoilla.

Viimeisen vuoden aikana Pieksäwood on tehnyt mittavia investointeja kasvua ajatellen: olemme panostaneet muun muassa raaka-aineen hankintaan sekä kehittäneet uusia tuotteita ja tuotteiden esillepanoa. Viime vuonna suuntasimme katseemme vientiin, ja viennin osalta meillä onkin useita mielenkiintoisia aihioita työn alla.

– Katsomme rohkeasti tulevaisuuteen jatkossakin, toteaa Sami Koskinen.

Puualan yrittäja Sami vastaanottamassa palkintoa yrittäjägaalassa. Kuvassa lämmin halaus.

Yrityspalkinnon saaminen on hieno tunnustus ja olemme aidosti otettuja siitä.

Sami poseeraa yrittäjägaalassa valokuvaajalle. Hänellä on käsissään palkinto ja kukkia. Takana näkyy valkoinen kuvaustausta, sekä kultaisia yrittäjägaalan logoja.

Haluamme olla inspiroiva esimerkki siitä, kuinka intohimo, kasvuinvestoinnit ja rohkeus voivat johtaa menestykseen. Jatkamme vahvaa panostusta brändiin, puutuotteidemme laatuun, kestävyyteen ja innovaatioihin, ja odotamme innolla, mitä tulevaisuus tuo tullessaan!

Tutustu Savon sydämessä valmistettuihin puutuotteisiin >

Shopping Cart
Scroll to Top