Valitse puutuote vastuullisesti – osta työtä Suomeen

Ylpeästi kotimainen

Osta työtä Suomeen -päivää vietetään 1.12. jo yhdeksättä kertaa. Valtakunnallisen päivän tarkoituksena on lisätä yritysten läpinäkyvyyttä ja muistuttaa niistä hyvistä vaikutuksista, joita suomalaisella valinnalla on. Suomalainen tuote on usein kestävä ja kotimaisen ostaminen on myös vastalause kertakäyttökuluttamista vastaan. Suomalaisten tuotteiden ja yritysten tukeminen auttaa myös ylläpitämään työpaikkoja Suomessa. Me Pieksäwoodilla otamme osaa Osta Työtä Suomeen -päivään, koska haluamme olla mukana levittämässä sanomaa tästä tärkeästä aiheesta.

Meille on tärkeää säilyttää tuotantomme ja vahva höyläysosaaminen Savon sydämessä Pieksämäellä. Jokainen puutuote höylätään käsin, jotta laatu on riittävän hyvää ja puutuote kestävä. Lämpökäsittelemme tuotteemme itse omassa lämpökäsittelylaitoksessamme.

Osta työtä Suomeen -päivää vietetään 1.12. jo yhdeksättä kertaa. Valtakunnallisen päivän tarkoituksena on lisätä yritysten läpinäkyvyyttä ja muistuttaa niistä hyvistä vaikutuksista, joita suomalaisella valinnalla on.

Laadukasta kotimaista työtä Pieksämäeltä

Me Pieksäwoodilla emme ainoastaan valmista ja myy puutuotteita – me vaalimme kotimaista käsityöperinnettä ja osaamista. Korkealaatuiset materiaalimme, puualan ammattilaisten osaaminen ja modernit tuotantomenetelmämme luovat tuotteita, jotka kestävät aikaa ja elämää. Kun valitset Pieksäwoodin puutuotteet osaksi kotiasi tai myymäläsi valikoimaa, valitset Suomessa käsintehtyä laatua.

Jokainen Pieksäwood paneeli-, sisustuslista- ja laudeostos tukee kotimaista yrittäjyyttä ja työllistää tänä päivänä noin 20 puunjalostuksen, myynnin, markkinoinnin ja taloushallinnon ammattilaista Suomessa. Ostaessasi meiltä, et ainoastaan investoi kestäviin ja kauniisiin tuotteisiin, vaan myös vahvistat kotimaista puualaa.

Kiitos sinulle asiakkaamme siitä, että olette valinneet Pieksäwoodin ja tuette suomalaista työtä- ja kädentaitoa. Olette avainasemassa tekemässä kotimaamme puualasta vahvemman.

Pieksäwood työllistää tänä päivänä noin 20 puunjalostuksen, myynnin, markkinoinnin ja taloushallinnon osaajaa.

Tutustu kotimaassa valmistettuihin puutuotteisiin >

Shopping Cart
Scroll to Top