Ajatonta designia sisustukseen aaltoilevalla KARE-paneelilla

Emilia Karenina x Pieksäwood

Kaipaatko kodin ilmeeseen rauhoittavaa luonnonläheisyyttä ja ajatonta designia? Sisustussuunnittelija Emilia Kareninan kanssa yhteistyönä toteutettu oivaltava designpaneeli KARE on ihanteellinen valinta lisäämään sisustukseen käsityönä valmistettua laadukasta suomalaista muotoilua. KARE-paneelissa yhdistyy kauneus puun todistettujen terveysvaikutuksien kanssa, ja korkealaatuiset materiaalit tekevät siitä erinomaisen valinnan niin kuiviin kuin kosteisiin tiloihin.

Ihastuttavan KARE-paneelin muotoilu on ainut laatuaan Suomen markkinoilla!

Sisustussuunnitelmassa aaltoileva tervaleppäpaneeli osana skandinaavista sisustustyyliä.

Ajatus aaltoilevaan KARE-paneeliin sai alkunsa kun Suomen markkinoilta ei löytynyt Emilian etsimää paneeliprofiilia. (Kuva Bella Photo / Salla Klemettilä)

Talo Huurre ja kadonneen paneeliprofiilin metsästys

Sisustussuunnittelija Emilia Kareninan ja Pieksäwoodin yhteistyön tuloksena syntynyt KARE-paneeli on luotu tarpeeseen, ja siinä yhdistyvät taitavan muotoilijan luovuus, puualan ammattilaisten vankka ammattitaito sekä korkealaatuinen suomalainen käsityö. Emilia kertoo, kuinka hänen oma kotiprojektinsa, joka kantaa nimeä Talo Huurre, innoitti KARE-tuoteperheen synnyn.

– Etsin keittiöömme tulevaan kaarevaan saarekkeeseen koverrettua rimaa. Sellaisen puuttuessa Suomen markkinoilta syntyi idea yksittäisestä KARE-rimasta, Emilia kertoo. Matkan varrella tuotteen kehittely jatkui kokonaiseksi KARE-designpaneeliksi, jota lähdimme tuotteistamaan yhdessä Pieksäwoodin kanssa. Pieksäwood otti paneeli-idean heti innolla vastaan ja paneelin ensimmäiset kappaleet tuotettiin yhdessä lokakuussa 2023. Tuleva kotimme valmistuu tammikuussa 2024 ja odotan innolla, miten KARE taipuu kotimme pintoihin.

KARE on laineen liplatusta kesätuulessa

KARE-paneelin pehmeä muotokieli, joka kuvastaa laineen liplatusta kesätuulessa, tekee siitä ainutlaatuisen sisustuselementin. KARE-paneeli herää eloon valon osuessa sen aaltoilevaan pintaan. Saunan kattoon tai selkänojan taakse asennettu led-valonauha korostaa upeasti paneelin aaltoilevaa pintaa, sisustussuunnittelija Emilia Karenina vinkkaa.

Designpaneelia valmistetaan vastuullisesti tuotetusta oksattomasta ja pihkattomasta haavasta, tervalepästä ja lämpökäsitellystä haavasta. Korkealaatuinen puuaines ei tee sisustuspaneelista ainoastaan kestävää, vaan myös visuaalisesti houkuttelevan elementin kodin sisustukseen. Suomalaisen käsityötaidon näkeminen kauniissa tuotteessa korostaa paitsi laadukkuutta, myös kestävää ja vastuullista tuotantoa.

Sisustussuunnitelja Emilia Karenina.

Emilia on opiskellut muotoilijaksi ja stylistiksi Kuopiossa ja hankkinut kokemusta remontoinnin ja rakentamisen alalta käytännön kautta. Emilia kertoo, että häntä inspiroi skandinaavisen sisustustyylin selkeys ja rosoisuus. (Kuva Bella Photo / Salla Klemettilä)

Monikäyttöinen sisustuspaneeli

KARE-paneelin käyttömahdollisuudet ovat laajat. Pehmeän muotokielensä ja kestävyytensä ansiosta se soveltuu erinomaisesti sekä kuiviin, että kosteisiin tiloihin; saunaan, pesuhuoneisiin, oleskelutiloihin ja ylipäätään kaikkialle muualle kodin sisätiloihin.

Paneelin voi asentaa pysty- ja vaakasuuntaisesti, joten sisustajalla on täysi vapaus toteuttaa omia visioitaan. Paneelin asennus on helppoa, joten sisustuspaneelin käyttäminen seinä- ja kattopinnoilla on vaivatonta.

KARE-paneeli ei ole vain sisustuspaneeli, se on tarina yhteistyöstä, luovuudesta ja suomalaisesta designista, joka tulee elämään Emilia Kareninan tulevassa kodissa ja inspiroimaan monia muita sisustajia lisäämään aitoa puuta muuallekkin kuin kodin sauna- tai pesuhuonetiloihin.

Upea lämpöhaapa sisustuspaneeli siniharmaiden laattojen kanssa moodboard kuvassa.

KARE-paneelia valmistetaan PEFC-sertiofioidusta haavasta, lämpöhaavasta ja tervalepästä. Mikä on sinun valintasi? (Kuva Bella Photo / Salla Klemettilä)

Miksi valita puupaneeli, ja erityisesti designpaneeli KARE seinä- tai kattopaneeliksi?

1. Uniikki muotoilu

KARE-paneeli ei ole pelkkä sisustuselementti, vaan se on taidokkaasti suunniteltu tuote, jossa yhdistyvät muotoilijan design-näkemys ja puualan ammattilaisten ammattitaito.Paneelin uniikki muotoilu heijastaa luonnonkauneutta ja tarjoaa sisustukseesi ainutlaatuisen ilmeen. Toista samanlaista paneeliprofiilia et löydä kotimaasta.

2. Yhdistelmä kauneutta ja hyvinvointia

KARE-paneeli ei ainoastaan viehätä silmää, vaan tuo mukanaan myös puun todennetut terveysvaikutukset.

Sisustuspaneeli on valmistettu huolella valituista materiaaleista: oksattomasta ja pihkattomasta haavasta, tervalepästä ja lämpökäsitellystä haavasta. Paneeli tarjoaa paitsi visuaalista nautintoa, myös positiivisen vaikutuksen asukkaiden hyvinvointiin; puun terveysvaikutukset tunnetaan stressiä vähentävinä, mielialaa parantavina ja yleistä hyvinvointia edistävinä tekijöinä.

Puupaneelin lisääminen sisustukseen luo kodista paikan, jossa on ilo olla.

3. Suomalaiset käsityötaidot

KARE-paneelit valmistetaan Pieksäwoodin omalla tehtaalla Savon sydämessä Pieksämäellä – tämä takaa sisustuspaneelin korkean laadun ja antaa samalla panoksensa suomalaiseen käsityöperinteeseen.

4. Paneelin helppo- ja monipuolinen asennettavuus

KARE-paneelia voi asentaa sekä pysty- että vaakasuuntaisesti, ja se sopii erinomaisesti monenlaisiin tiloihin, kuten saunoihin, pesutiloihin ja olohuoneisiin. Tämä antaa sinulle vapauden räätälöidä sisustustasi omien mieltymystesi mukaisesti.

5. Paneeliprofiilin ainutlaatuisuus

KARE-paneeli on ainutlaatuinen valinta, ja se tuo kotiisi yksilöllistä ilmettä. Suomen markkinoilta ei löydy toista samanlaista sisustuspaneelia, joka tekee designpaneelistamme erityisen ja persoonallisen valinnan.

Sisustussuunnitelma, jossa lämpökäsitelty haapa KARE-paneeli, kultainen hana sekä siniharmaita laattoja.

Lämpökäsitelty haapa sisustuspaneeli sulautuu upeasti erilaisiin tiloihin ja sisustuksiin. (Kuva Bella Photo / Salla Klemettilä)

Valitsemalla KARE-paneelin osaksi sisustustasi saat sisustukseesi paitsi tyylikkään ja luonnonläheisen ilmeen, myös korkealaatuisen tuotteen, joka on muotoiltu ja tuotettu puutuotteen vastuullisuus, kestävyys, uniikki muotoilu ja toimivuus huomioiden. Halutessasi tutustua KARE-paneeliin lähemmin, voit tilata ilmaisen mallipalan täältä.

Haluatko KARE-paneelin osaksi myymäläsi valikoimaa tai haluaisitko käyttää sitä osana projektiasi? Ota yhteyttä, niin keskustellaan yhteistyöstä!

Shopping Cart
Scroll to Top