Puukomposiitti – kestävää kauneutta pihaan

Terassin rakentaminen luonnistuu vaivattomasti aitoa puuta muistuttavalla puukomposiitilla. Komposiitista tehty aita ja terassilauta kestävät niin katseet kuin oikukkaat säätkin.

Jokainen meistä tietää, miten kaunis ja toimiva piha houkuttelee kesäisin syleilyynsä – mutta vain silloin, kun piha on oikeasti kaunis ja toimiva. Jos olet huokaillut jo useana vuonna peräkkäin, kuinka terassi tai parveke kaipaisi uutta ilmettä, olisiko viimeinkin aika toteuttaa haaveesi?

Puukomposiitti tuo ylevyyttä, helppoutta ja harmoniaa puutarhaan ja pihaan. Kestävä komposiitti on ennen kaikkea sijoitus tulevaisuuteen. Parhaimmillaan saat nauttia komposiittiterassista ja -aidasta vuosikausia eteenpäin.

Komposiittilauta tehdään kierrätysmateriaalista

Puukomposiitti yhdistää luontevasti kierrätetyn puun ja kierrätysmuovin parhaat ominaisuudet, mikä tekee siitä verrattoman materiaalin piha-aitaan ja terassille.

Komposiittilauta sisältää

 • 60 % kierrätettyä puuta
 • 35 % kierrätettyä muovia
 • 5 % sidos- ja väriaineita.

Viime vuosina kuluttajia on puhututtanut muovin ikävät vaikutukset luontoon, ja moni haluaa välttää turhaa muovia arkielämässään. Muovi itsessään on kuitenkin huomattavan lojaali materiaali, jos sitä hyödynnetään oikealla tavalla. Kun käytät sitä pihassasi terassilankkuna ja aitamateriaalina, annat kierrätysmuoville uuden elämän todellisessa hyötykäytössä.

Puukomposiitista tehdyt terassilaudat muistuttavat luonnonpuuta ihastuttavan puunsyykuvion ansiosta – ja onhan terassilaudat valmistettu suurimmaksi osaksi aidosta puusta.

Miksi puukomposiitti?

Haaveiletko huoltovapaasta terassista ja aidasta? Onko terassin pitkäikäisyys toivelistasi kärjessä?

Edellä mainitut tekijät nostavat puukomposiitin arvoon arvaamattomaan. Mutta sillä on yllin kyllin muitakin hyötyjä.

Puukomposiitin hyödyt

 • Puukomposiitti on huoltovapaa terassilauta ja aitamateriaali. Ajoittainen terassin peseminen riittää pitämään komposiittiterassista hyvää huolta.
 • Komposiittimme valmistetaan kierrätystä puusta ja muovista, mikä tekee siitä ekologisen valinnan. Sen voi myös kierrättää kokonaan.
 • Puukomposiitti on terveellinen valinta sinulle ja ympäristölle. Se ei sisällä myrkyllisiä ainesosia, kuten raskasmetalleja tai kemikaaleja.
 • Terassilaudoitus kestää mekaanista kulutusta ja sään vaihteluita poikkeuksellisen hyvin. Puukomposiitin elinkaari on yleisesti ottaen pidempi kuin luonnonpuun.
 • Puukomposiitin väri säilyy oikeanlaisena. Asennuksen jälkeen väri haalistuu UV-säteilyn vaikutuksesta hitusen, mutta tasoittuu ja pysähtyy niille sijoilleen pian.
 • Koska terassilautaa ei ole uritettu, siitepöly ja hiekanmurut irtoavat helposti sen pinnalta.
 • Terassilaudoitus ja piha-aita ovat vaivattomia asentaa. Puukomposiitti tunnetaan myös loisteliaasta mittatarkkuudestaan.
 • Komposiittiterassi tuntuu miellyttävältä jalan alla, eivätkä tikut tai halkeamat kutittele jalkapohjiasi.
 • Komposiittiterassi on mattapintainen, minkä vuoksi sinun ei tarvitse sateella pelätä liukastumista.
Shopping Cart
Scroll to Top